Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική Κάρτα
Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε στη σελίδα πληρωμής της Viva (VivaWallet) και από εκεί ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, προπληρωμένη κάρτα εκδόσεως Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners όλων των τραπεζών.

PayPal
Πληρώνετε μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal αφού μεταβείτε στη σχετική σελίδα για να συνδεθείτε.

Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων
Κατά την παραλαβή καταβάλετε το τελικό ποσό της παραγγελίας στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier που εσείς μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.Το κόστος αποστολής βαρύνει τον πελάτη.

Κατάθεση σε λογαριασμό
Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομά σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας στην αιτιολογία, διαφορετικά δε θα είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας. Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, βαρύνουν τον εντολέα.

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα